DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding sponsorbericht 26 - 3

MHC Soest sluit sponsorcontracten af.

Wat een feest voor de hockeyclub: 5 sponsoren slaan de handen ineen en een nieuw hockeyshirt is geboren!

Bijna een jaar geleden werd het idee geopperd om meer eenheid op de club te creeƫren om zo meer uitstraling te hebben naar onze tegenstanders die op ons prachtige complex aan de Bosstraat komen hockeyen, wat is er niet mooier als de tegenstander niet tegen een team van 11 spelers moet spelen, maar dat zij het gevoel hebben dat ze tegen een hele club moeten spelen, 1-0!!

De bedrijven Vrumona, Royal Taste, Stam, Rabobank en Intersport Nic van Dam hebben het voor elkaar gekregen om samen een prachtig nieuw shirt te ontwikkelen. 

Het shirt wordt kostenloos verstrekt aan ieder spelend lid van de hockeyclub, en zal voor minimaal 3 jaar het officiƫle hockeyshirt van de MHC Soest blijven.

Vanaf 10 april kan ieder spelend lid het shirt even doorpassen bij van Dam Sports, zie ook andere berichten op deze site
 
De Sponsorcommissie

Hoofdsponsor

Instagram