DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding Communicatie Commissie 7 - 3

Sportiviteit & Respect - Leuke KNHB actie !

Sportiviteit & Respect kent geen begin en geen eind, vandaar dat de KNHB al tien jaar campagne voert. Deze richt zich telkens op een andere doelgroep; de tweede seizoenshelft zijn dat de jeugdteams en hun coaches. En dat is nodig, want helaas vallen er bij jeugdwedstrijden nog veel gele en rode kaarten. De eerste helft van 2011/2012 laat zelfs een forse stijging zien in het aantal rode kaarten bij jeugdcoaches.

Reden genoeg om de hervatting van de competitie aan te grijpen als actiemaand. Zorg op zaterdag 10 & 17 maart voor een sportieve wedstrijd en maak kans op een vette prijs: je eigen spelersbus naar de EHL in Rotterdam, samen met je tegenstander!

WINNEN doe je door tijdens je wedstrijden op ZATERDAG10 & 17 MAART:
• géén gele of rode kaarten te krijgen;
• je tegenstander voor en na de wedstrijd goed te ontvangen, verwennen en verzorgen;
• foto's/filmpjes te maken van jullie originele gastvrijheid en sportiviteit naar je tegenstander.

Zet deze foto's/filmpjes na de wedstrijd op www.facebook.com/sportiefsteteamen zorg dat je zoveel mogelijk wordt geliked en dat de jury jullie team als beste beoordeelt(de actieloopt tot 25 maart).

Tips:
- Na de wedstrijd: broodje/ snoep/ drankje
- Iets lekkers voor in de rust
- Begeleiding en scheidsrechters goed ontvangen met koffie
- Ontvangst met drankje
- Kussens in de dug-outs
- Tiptop kleedkamer voor de teambespreking
- Rode loper bij ontvangst
 
 

 

 

Hoofdsponsor

Instagram