DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding toernooi 22 - 4

Nog niet aangemeld voor familietoernooi? Doe het dan snel!

Deze week hebben zich al de eerste Famous Families aangemeld voor het familietoernooi op 6 juni. Super! Wil jij ook graag meedoen en heb jij een Famous Familie in gedachten als teamnaam, geef je dan snel op voordat jouw favoriete naam als teamnaam al in gebruik is. Aanmelden kan via het aanmeldformulier (link werkt op website bij openen van het bericht)

Familietoernooi, wat houdt dat eigenlijk in?

Van jong tot oud, van welp tot niet-spelende ouder, iedereen kan meedoen aan het familietoernooi op tweede pinksterdag, 6 juni. Er wordt een dag langgehockeyd, geluncht, gelachen, plezier gemaakt en we eindigen de dag met een barbecue.

Recreatiepoule of prestatiepoule

Je geeft je op als team dat bestaat uit minimaal 8 spelers. Er wordt gespeeld in 2 poules: een recreatiepoule en een prestatiepoule. In de recreatiepoule staan gezelligheid en plezier voorop. Kinderen en volwassenen zitten gemengd in een team. Uiteraard gelden hier aangepaste spelregels. In de prestatiepoule wordt voluit gehockeyd en strijden de teams voor de winst.

Inschrijving + kosten

Inschrijven kan tot 15 mei, vol = vol. Deze dag wil je niet missen, dus wees er op tijd bij!

Kosten per deelnemer:€12,50

Hier zitten de lunch en een ijsje bij inbegrepen

 

Kosten BBQ:

volwassenen + kinderen ouder dan 12 jaar€ 10,-

Kinderen tot en met 12 jaar€ 5,-

Informatie over de betaling staat in het aanmeldformulier. Vergeet niet om bij de betaling je teamnaam te vermelden.

Heb je vragen?

Voor vragen kun je terecht bij [email protected]

 

We hebben er zin in, tot dan!

The Incredibles

 

 

Hoofdsponsor

Instagram