DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding trimhockeynieuws 18 - 3

basiscursus trimhockey gaat van start: 8 april, inschrijving gesloten

Start basiscursus Trimhockey

Na drie succesvolle basiscursussen komt er weer een vervolg!

Om aan deze groeiende behoefte te voorzien gaan we dus weer verder met de basiscursus Trimhockey. De aanmeldingen gingen hard en het maximum van 20 deelnemers is bereikt.

Voor wie is de basiscursus trimhockey?

Deze cursus is er voor beginnende hockeyers, diegenen die (bijna) nog nooit een hockeystick aangeraakt hebben en de stap om te beginnen met het reguliere trimhockey te groot vinden.
De cursus is met name gericht op ouders van kinderen die hockeyen bij MHC Soest, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Deze cursus kost 50 euro en duurt zeven lessen en start 2 april. Besluit je na afloop van de basiscursus trimlid of spelend lid van de club te worden, dan worden de kosten van de basiscursus op de kosten van het lidmaatschap in mindering gebracht.

De trainingen zullen worden gegeven door een zeer ervaren hockeyer en uitstekend trainer, Jos Stukker (speler van H35A) en wel op de vrijdagavond van 20.00 uur-21.00 uur.

De data zijn:
8 april
15 april
22 april
13 mei
20 mei
3 juni
10 juni

Dit betekent dus 7 trainingen op een waterveld onder leiding van een professionele trainer. 
Sticks/scheenbeschermers zijn evt ook te leen bij de club, een bitje is gratis verkrijgbaar voor de deelnemers.

Om verzekeringstechnische redenen dient er wel een lidmaatschap aangegaan te worden, zonder enig verplichtingen overigens, anders dan betaling van de contributie van EUR 50.

Wil je meer informatie? Stuur een mail naar [email protected]
of schrijf je direct in via de site https://www.mhcsoest.nl/site/Default.asp?option=11016 en vermeld bij de opmerkingen erbij dat het om de basiscursus Trimhockey gaat.