DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 10 - 3

ZATERDAG 19 MAART van 9.00 tot 12 uur: Tweedehands-hockeyspullenbeurs

Het is weer zover! Zaterdag 19 maart organiseren we voor het 10e jaar een hockeyspullenbeurs voor en door leden. Kom kijken en scoor een leuk setje voor weinig!

Heb je nog kleding liggen die niet meer past? Lever deze dan in, en verdien er wat mee. De helft van de opbrengst is voor jou, de andere helft is voor de club. Je mag natuurlijk ook de gehele opbrengst aan de club schenken 😉 
We zijn vooral op zoek naar hockeykleding en -schoenen en wedstrijdkleding. De kleding moet schoon en heel zijn, anders kunnen we de kleding helaas niet in behandeling nemen. 

Hoe werkt het?

Je kunt hockeykleding en -spullen inleveren in een gesloten zak met daarin een briefje met je naam en telefoonnummer vóór vrijdag 18 maart 17.00 uur op één van de volgende adressen:

Bosstraat 80A
Braamweg 11
Valeriaanstraat 56

Op zaterdag 19 maart verkopen we zoveel mogelijk van deze kleding. We houden bij wat verkocht wordt, en de helft van de opbrengst geven we aan je terug. De andere helft doneren we aan de club. 

Word jouw kleding niet verkocht, dan bewaren we de kleding voor de volgende 2 beurzen. Wordt de kleding op de volgende beurzen alsnog niet verkocht, dan geven we de spullen mee aan de spullenhulp. 

Wil je meer weten? Je kunt ons mailen: [email protected]

We zien je graag op zaterdag de 19e!

 

Hartelijke groeten,

Irma, Esther, Manja en Ilona

 

NB: We verkopen ook de gevonden voorwerpen van het afgelopen jaar. Mis je nog iets? Check dan voor vrijdag 18 maart de gele container in de hal in het clubhuis. 

Hoofdsponsor

Instagram