DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 24 - 2

Heel MHC Soest bakt …superprijzen te winnen!

Op 19 maart is het weer zover: Heel MHC Soest bakt, editie 2022. En de prijzen die je als team kunt winnen, zijn super: een taart van Top’s Edelgebak voor het hele team, een lekkere lunch op de club van De Zoete Verleiding en een high tea van Eetvilla Van den Brink. Echt iets om met je team naar uit te kijken! Heb jij je al aangemeld??

Vakkundige jury

Ben van de Berg van de Zoete Verleiding, Sebastian Ott van Eetvilla van den Brink en Arjan Bras van Top’s Edelgebak zullen als vanouds alle taarten weer vakkundig beoordelen.

Thema

Het thema dit jaar is ‘de bloemetjes buiten zetten’. Eindelijk kunnen we met elkaar weer plezier maken, een belangrijke kernwaarde van MHC Soest. En dus zetten we dit voorjaar feestelijk de bloemetjes buiten!

Aanmelden

Meld je nog snel aan voordat de voorjaarsvakantie begint. Aanmelden kan via het aanmeldformulier https://forms.gle/ncNkY3eanAnuXyU16

Met meedoen alleen al verdien je een ijsbollenkaart voor je team! 

Deadline voor het aanmelden: dinsdag 15 maart! Doe mee en meld je vandaag nog aan!!

Hoofdsponsor

Instagram