DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding toernooi 6 - 2

Noteer in je agenda: 6 juni Familietoernooi!

We hopen in 2022 de traditie weer te kunnen oppakken: het familietoernooi op tweede pinksterdag! Noteer daarom nu alvast 6 juni in je agenda! Uiteraard geldt dit onder het voorbehoud dat de coronamaatregelen het toestaan. Binnenkort volgt meer info over het thema, moment van aanmelden etc.

Familietoernooi, wat houdt dat eigenlijk in?

Voor degenen die in de afgelopen 2 jaar bij de club zijn gekomen en deze prachtige traditie niet kennen, volgt hier een korte uitleg: van jong tot oud, van welp tot niet-spelende ouder, iedereen kan meedoen aan het familietoernooi op tweede pinksterdag. Er wordt een dag lang gehockeyd, geluncht, gelachen, plezier gemaakt en we eindigen de dag met een barbecue.

Je geeft je op als team dat bestaat uit minimaal 8 spelers. Er wordt gespeeld in 2 poules: een recreatiepoule en een prestatiepoule. In de recreatiepoule staan gezelligheid en plezier voorop. Kinderen en volwassenen zitten gemengd in een team. Uiteraard gelden hier aangepaste spelregels. In de prestatiepoule wordt voluit gehockeyd en strijden de teams voor de winst.

Houd LISA en de website in de gaten voor meer informatie. Tot snel, met meer nieuws over het familietoernooi....!!


 

Hoofdsponsor

Instagram