DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding wedstrijdverslag 18 - 4

Mini van de week Dames 1

Ik ben Kiki Rijnja en speel bij ME5. Zondag was ik mini van de week bij de wedstrijd van Dames 1 tegen de dames van Bully D1. Ik moest er om 11:30 zijn om eerst bij de voorbespreking te zijn tussen de coach en de spelers. Daarna ging ik mee naar het veld om samen met de meiden de warming-up te doen. We gingen rondjes rennen en werden door de sproeiers per ongeluk helemaal nat gespoten. Iedereen moest lachen. De spelers gingen oefeningen doen en ik mocht de bal overspelen met een speelster van Dames 1, dit vond ik heel leuk.

Toen de wedstrijd ging beginnen mocht ik de eerste bal spelen, en dat was erg spannend. Daarna mocht  ik in de dug-out zitten tijdens de wedstrijd. De meiden hebben de wedstrijd gelukkig gewonnen met 3-1, dus was iedereen heel blij na afloop. Ik heb nog wat gedronken en ben daarna naar huis gegaan. Het was een hele leuke dag en wil iedereen van Dames 1 hiervoor bedanken.

Groetjes van Kiki


Hoofdsponsor

Instagram