DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
trimhockeynieuws 18 - 8

basiscursus trimhockey start 17 september: nog enkele plaatsen beschikbaar

Start basiscursus Trimhockey

Trimhockey in het algemeen:

Trimhockey is een leuke manier om te sporten in teamverband in de buitenlucht. Je hebt de vrijheid van opkomst bij trainen en af en toe is er een wedstrijd, maar er is niet de wekelijkse verplichting van competitiewedstrijden.

Voor wie is trimhockey?

Om aan de groeiende behoefte te voorzien gaan we verder met de basiscursus Trimhockey. De eerste aanmeldingen zijn al weer binnen! Het maximum is circa 20 deelnemers.

Deze cursus is er voor beginnende hockeyers, diegenen die (bijna) nog nooit een hockeystick aangeraakt hebben en de stap om te beginnen met het reguliere trimhockey te groot vinden.
De cursus is met name gericht op ouders van kinderen die hockeyen bij MHC Soest, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Deze cursus kost 50 euro en duurt zeven lessen en start 17 september. Besluit je na afloop van de basiscursus trimlid of spelend lid van de club te worden, dan worden de kosten van de basiscursus op de kosten van het lidmaatschap in mindering gebracht.

De trainingen zullen worden gegeven door een zeer ervaren hockeyer, Jos Stukker (speler van H35A) en wel op de vrijdagavond van 20.00 uur-21.00 uur.

De data zijn:
17 september
24 september
1 oktober
8 oktober
15 oktober
22 oktober
29 oktober 

Wat krijg je voor de 7 trainingen:

· Een professionele trainer;

· Training op een waterveld;

· Een bitje;

· Een hapje en drankje op de slotavond 29 oktober.

Om verzekeringstechnische redenen dient er wel een lidmaatschap aangegaan te worden, zonder enig verplichtingen overigens, anders dan betaling van de contributie van EUR 50.

Wil je meedoen of meer informatie? Stuur een mail naar [email protected]
en schrijf je direct in via de site https://www.mhcsoest.nl/site/Default.asp?option=11016 en vermeld bij de opmerkingen erbij dat het om de basiscursus Trimhockey gaat.

Hoofdsponsor

Instagram