DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 19 - 7

Speel safe, bitje in! Hapdag zaterdag 11 september

Ook dit seizoen organiseert OrtholunaSports een hapdag voor een goed passend bitje!

In verband met de Corona-maatregelen kan je alleen een bitje happen als je je aanmeldt op: www.ortholunasports.nl Hier krijg je een eigen tijd toegewezen.

Ortholunasports staat met de hapbus op zaterdag 11 september op de hockeyclub.

Je kiest uit meer dan 15 kleuren en er is een speciaal MHC Soest bitje.

F-jeugd €19,95

E-jeugd €39,95

C/D-jeugd €49,95

A/B/Senioren €59,95

Beugelbitje €49,95.

Clubbitje/ Glitterbitje + €5.- extra

Aanmelden

Een op maat gemaakt bitje biedt de beste bescherming. Het is comfortabeler waardoor het dragen een plezier is.Een bitje van OrtholunaSports is van hoogwaardige kwaliteit met een betere pasvorm, waardoor je beter ademhaalt en praat.

Geef je tot 24 uur van tevoren op via www.ortholunasports.nl (aanmelden), je krijgt een bevestigingsmail van jouw tijd. Het bitje wordt binnen 3 weken geleverd. Je kan betalen met pin of contant.

Op de hapdag vragen we je je handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen. Meld je aan bij de tent voor de hapbus.Daar kan je je eigen kleur kiezen en reken je af. Daarna nemen we een afdruk van je gebit en krijg je je nieuwe bitje thuisgestuurd.

Mocht jij of een gezins- of huisgenoot klachten hebben, kom NIET naar de hapdag! Neem contact met ons op als je toch nog graag een bitje wil voor een andere afspraak.

Kan jij niet deze dag? Maak dan een afspraak voor het happen op een andere club in de omgeving of bij onze praktijk in Amersfoort. Als je met meer dan 8 spelers een bitje wilt, komen we met onze express-service langs op de training of voor/na de wedstrijd. Mail naar [email protected]

*I.v.m. Covid 19 is onze werkwijze aangepast en volgen wij de richtlijnen van het RIVM / ANT / KNMT

 

Hoofdsponsor

Instagram