DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 2 - 4

Winnaars paaskleurwedstrijd bekend en Vrolijk Pasen allemaal!

Beste MHC Soest familie, 

ondanks de beperkingen zijn we blij dat het langer licht is, de avondklok iets is opgeschoven en er daardoor weer meer gehockeyd kan worden. Ook de senioren mochten de velden op, op afstand, maar hoe fijn is het om de hockeywei weer in te mogen met elkaar :) Vooral als het af en toe weer zulk lekker weer is. We rekenen erop dat er binnenkort nog meer kan. Tot die tijd maken we er het beste van. 

Winnaars van de 8 A Side competitie gefeliciteerd! Hulde en dank aan de coaches, scheidsrechters en natuurlijk de Commissie Hockeyzaken die alles in goede banen leidde. 

En aan de deelnemers van de paaskleurwedstrijd: superleuk dat je meedeed! De jury werd blij van zoveel vrolijkheid, maar moest natuurlijk wel een keuze maken. Gefeliciteerd Aidan (JF1), Lola (MF4) en Ellis (M8E2), jullie hebben een mail gehad waarmee je je prijs kan ophalen bij Top's Edelgebak! Geniet er lekker van :)) 

Allemaal een gezellig en vooral VROLIJK paasweekend gewenst! 

Hoofdsponsor

Instagram