DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 14 - 3

Lockdown Taartpuntje: Heel MHC Soest bakt was weer een succes!

Tot op het laatste moment kwamen er nog aanmeldingen binnen, wat resulteerde in bijna 30 taarten op de dag van de bakwedstrijd. Wat een kleurrijke, creatieve taarten  met het thema 'hart voor je club' werden er binnengebracht. Helaas moest je daarna meteen weer weg en was het thuis afwachten of je taart in de prijzen zou vallen. 

Een pittige klus voor de jury
De deskundige jury bestaande uit Ben van den Berg van De Zoete Verleiding, Sebastian Ott van de Eetvilla Van den Brink en Arjan Bras van Top's Edelgebak had een beste klus om alle taarten te proeven, want het kon er allemaal wel mooi uit zien, maar smaakte het ook een beetje? 

Nou echt wel! Het was heel lastig voor de jury om tot een eindoordeel te komen, want het niveau lag hoger dan de vorige edities. Zou het ermee te maken hebben dat het evenement vorig jaar niet kon doorgaan? En iedereen in deze lockdownperiode wel zin had in creatieve uitspatting? 

De winnaars 
Uiteindelijk was de jury het er over eens dat de meiden van de ME4 winnaar zijn van de High Tea van de Eetvilla met hun taart 'Een hart onder de riem'. Uitvoering en smaak uitmuntend. Dit gold ook voor het hockeyhart van de MD7. Zij wonnen de teamlunch op de club geserveerd door De Zoete Verleiding wanneer dit weer kan. En de meiden van ME2 kunnen elk rekenen op een feesttaart van Top's Edelgebak, want met hun vrolijke lentehart met bloemen wisten ze de jury charmant te overtuigen. Deelnemers en jury bedankt
Alle deelnemers van harte bedankt! Jullie waren allemaal in een beste bakvorm! Hopelijk kan er de volgende keer weer met elkaar gesnoept worden van alle taarten na afloop van de wedstrijd. Daar verheugen we ons op: gezelligheid op onze familieclub. Dit keer wisten de taarten het clubhuis te kleuren. We wachten met smart af wanneer iedereen weer lekker naar binnen mag. 
Gelukkig was er wel veel kleur op de velden met alle gemixte jeugdteams tijdens de Eight A Side competitie. Een superleuk initiatief van de commissie Hockeyzaken tijdens deze lockdown.  

Juryleden van Heel MHC Soest Bakt ook van harte bedankt! Dankzij jullie kunnen we Heel MHC Soest Bakt al een echte traditie noemen. Voor meer foto's en filmpjes kun je kijken op de Instagram- en Facebookpagina van MHC Soest. 

Hopelijk tot volgend jaar weer allemaal!


Hoofdsponsor

Instagram