DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 10 - 3

Bericht aan deelnemers Heel MHC Soest bakt


(+ MEEDOEN KAN NOG:)

A.s. zaterdag, 13 maart is het zover: de lekkerste wedstrijd van MHC Soest! Meedoen wordt al beloond met een ijsbollenkaart voor je hele team van Top’s Edelgebak. Schrijf je nog gauw in via de link https://forms.gle/xxY9W1ikQ44kBA66A. Doe dit uiterlijk donderdag 11 maart.

Heb je je al opgegeven? Lees hieronder verder.

Heel MHC Soest bakt, zaterdag 13 maart

· Tussen 12 en 15 uur mag je je taart afgeven in het clubhuis. Vermeld op een papiertje bij de taart je naam, je team en je telefoonnummer.

· Tussen 15.30 en 16.30 uur gaan de deskundige juryleden Ben van den Berg, Arjan Bras en Sebastian Ott alle taarten beoordelen.

· Rond 16.30 uur worden de winnaars bekend gemaakt!

· Tussen 16.30 en 18.00 uur mogen de taartenbakkers hun taart weer ophalen. De prijswinnaars krijgen bij het ophalen hun prijzencheque overhandigd.

Meedoen is nog mogelijk, mooie prijzen te winnen! 

Geef je op, bak een taart met het thema ‘Hart voor je club’ en duimen maar of jouw meesterbaksel in de prijzen valt. Er staan schitterende prijzen te wachten voor de winnaars: een teamlunch verzorgd door De Zoete Verleiding, een high tea voor je team verzorgd door Eetvilla van den Brink en voor je team 15 feesttaarten van Top’s Edelgebak. En dus die ijsbollenkaart voor jouw hele team. Waar wacht je nog op :)  

Check LISA, website en social media voor jurybeoordeling en prijsuitreiking

Normaal gesproken eten we de taarten na afloop met elkaar op. Dat gaat nu niet. Uiteraard zijn taarten(bakkers) ontzettend leuk om te fotograferen en filmen. Omdat we als familieclub toch iedereen graag erbij willen betrekken, plaatsen we foto’s en filmpjes van de jurybeoordeling en prijsuitreiking op Facebook, Instagram, LISA en de website. Houd de social media dus in de gaten. 

Facebook @mhcsoest

Instagram @soestmhc

Zet em op bakkers, tot zaterdag! 

Hoofdsponsor

Instagram