DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 5 - 3

Nog mooiere prijzen te winnen bij Heel MHC Soest bakt!

In eerdere berichten over de lekkerste wedstrijd van het seizoen waren we niet helemaal compleet. Er zijn namelijk meer en mooiere prijzen te winnen! In plaats van een workshop bij Top’s Edelgebak vallen er 15 taarten te winnen voor 1 team!! Bij iedere thuiswedstrijd een taart? Voor iedere jarige speler een taart? Bedenk maar wat je wilt en maak er met je team een feestje van!

De uitgebreide teamlunch op de club van De Zoete Verleiding blijft een topprijs! Ook de high tea voor het team van Eetvilla Van den Brink is om je vingers bij af te likken, dus wie wil die niet winnen?

Meedoen = winnen!

Altijd prijs als je bakt met Hart voor onze club! Meedoen met Heel MHC Soest bakt wordt namelijk beloond met een ijsbollenkaart van Top’s Edelgebak: zodra de ijssalon weer open is, is er voor je hele team een ijsbol. Dus doe mee en meld je vandaag nog aan! Aanmelden kan via het aanmeldformulier https://forms.gle/xxY9W1ikQ44kBA66A 

Deadline voor het aanmelden: donderdag 11 maart!

Geef je taart af bij het clubhuis op zaterdag 13 maart voor 15 uur. De jury beoordeelt de taarten op smaak, originaliteit en looks. Tussen 16.30 – 18.00 uur kun je je meesterbaksel weer ophalen. Hoe de winnaar bekend wordt gemaakt is nog even een verrassing.

 

Hoofdsponsor

Instagram