Uitslag Grote Clubactie 2020 bekend: J8E1 grote winnaar!

De uitslag van de Grote Clubactie is bekend!
De onbetwiste winnaar bij de teams is de J8E1. Zij hebben maar liefst 147 loten verkocht met het team, dat betekent meer dan 10 loten gemiddeld per teamlid.
Dat betekent dat zij er met de 1e prijs vandoor gaan, te weten een hockeyclinic voor het hele team verzorgd door Floris de Ridder, topspeler uit de hoofdklasse bij Kampong.

De topverkoper van het team is Dean Nieuwendam, Dean heeft maar liefst 92!! loten verkocht. Ook Hidde Kienhuis van de J8E1 heeft goed zijn best gedaan:15 loten verkocht. Net zoveel als Victor van der Vijgh van de JD3 die ook 15 loten heeft verkocht. Zij zijn dus gedeeld 2e geworden in de verkoperslijst.
De prijs voor hun is een cadeaubon naar keuze twv EUR 25.

De 1e prijs is voor Dean, een cadeaubon naar keuze van EUR 50.

Verder een eervolle vermelding voor de MD4/JD2/M8E2/ME2/ME3/ME4/JE3. Zij hebben alle loten verkocht die het team in de voorverkoop heeft gekregen. Voor deze teams staat, als het clubhuis/bar weer open is, een keer chocolademelk met wat lekkers klaar. De teams krijgen hier nog afzonderlijk bericht over.

Totaal heeft de Grote Club Actie voor MHC Soest circa EUR 4.000 opgeleverd. Derhalve een top bijdrage voor de kosten voor de bidonvuller en de bidons.
Ruim 80% van de loten zijn verkocht. Een prima prestatie dus van de teams!

Heb jezelf loten gekocht, check hier of je een prijs hebt:

Dank aan alle verkopers van loten, de club is blij met jullie inzet!