DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding TC nieuws 25 - 11

Vanaf volgende week: wintertrainingsschema

Dit is de laatste week dat we trainen volgens het reguliere trainingsschema. Vanaf volgende week trainen we aan de hand van een 'winterschema'. Dat wordt op korte termijn gepubliceerd. Met de nodige slagen om de arm overigens. Het is tenslotte 2020....

In december liggen in principe alle clubtrainingen (de 'eerste training') stil. Met uitzondering van de JJ en de D-junioren. Daarover straks meer.

De zogenaamde 'tweede training' (niet verzorgd door de club, maar door bijvoorbeeld ouders) kunnen wel doorgaan. Elk team/trainer kan dat per geval bepalen. Als je wil trainen: ga vooral je gang. Je traint dan op 1 van de 2 bekende tijdstippen. Als niet wil trainen, ook goed.

Hoe lang het winterschema geldig blijft, is onduidelijk. De KNHB heeft een scenario klaar staan waarin de competitie op 9 januari wordt herstart. Als dat werkelijkheid wordt, beginnen we 4 januari te trainen volgens het reguliere schema. Als dat niet gaat lukken, trainen we door volgens het winterschema totdat er een nieuw perspektief is. Waarschijnlijk hebben we dan ook een (héél beperkt) aantal zaaluren beschikbaar waar we gebruik van kunnen maken.

Voor de JJ geldt een alternatief plan. Daarover worden alle teams/coaches binnenkort per mail geinformeerd. Wat betreft de carrousel-trainingen: deze week was de laatste reeks. Wanneer we die hervatten, hoort u als eerste. Dat geldt ook voor de training van welpen/kabouters.

Voor de D-lijn, geldt dat er geen 'tweede training' is, maar elke training een 'clubtraining' is - hoewel daar soms wel degelijk ouders bij betrokken zijn. Het doel is, om de D-jeugd ook in het winterschema minimaal één training per week aan te bieden.

Het winterschema gaat in op maandag 30 november en loopt tot en met vrijdag 18 december. Daarna vieren we kerst, oud/nieuw en kijken we hoe de wereld er tegen die tijd voorstaat...