DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding TC nieuws 27 - 9

LET OP - trainingsschema onder druk, trainingen mogelijk afgelast

We moeten de komende periode helaas serieus rekening houden met de mogelijkheid dat een training op het (aller)laatste moment wordt afgezegd. Dat geldt voor de reguliere trainingen, maar ook voor de JJ-carrouseltrainingen. Dat heeft allemaal te maken met het toenemend aantal besmettingen.

Die toename zorgt er voor dat er vrijwel dagelijks trainers in quarantaine moeten. Omdat ze zelf besmet zijn, maar veel vaker omdat een gezinslid of bijvoorbeeld klasgenoot besmet is. Met als extra handicap dat zo'n quarantaine in 9 van de 10 gevallen onverwacht komt en per direct ingaat.

Afgelopen weken lukte het met (héél veel) kunst en vliegwerk om alle trainingen in de lucht te houden. We kunnen en durven niet te beloven dat we dat vol kunnen houden. We gaan het wél proberen. Daarbij bekijken we de problemen en mogelijkheden per training.

Als een training ondanks alles toch uitvalt, dan informeren we het betreffende team zo snel mogelijk. Dat doen we met een bericht op de website en een zogenaamd 'pushbericht' via de app.

Mocht u de app niet geïnstalleerd hebben, doe dat dan alsnog en log in met uw lidnummer.