BIDONS en TEAMKRAT / LOTEN GROTE CLUBACTIE

Beste coaches en managers van Junioren en Jongste Jeugd teams,

Velen van jullie hebben de bidonvuller al zien hangen beneden bij de kleedkamers. Deze is inmiddels ook aangezet. Daar horen uiteraard ook bidons bij met een krat. Deze staan klaar voor alle teams en zijn vanaf zaterdag 19-9 door alleen de coach of manager van een team op te halen uit de instructieruimte (ruimte tegenover de toiletten).

Het aantal bidons is gebaseerd op het aantal spelers dat in Lisa is opgenomen, met een maximum van 16. Bij de meeste teams zitten daarom aan de zijkant extra bidonhouders. Doe in ieder geval 12 bidons (ook de JJ teams) in de krat, de bidonvuller is geschikt voor 12 bidons tegelijk. Een per keer vullen kan ook uiteraard. In elk teamkrat is een envelop gedaan met daarin nummertjes die je op de bidons kan plakken zodat iedereen, wel zo handig in deze tijd, zijn eigen bidon heeft/krijgt.

Wat is de verdere procedure:

·Zoek je teamkrat op in de instructieruimte (max twee personen tegelijk toegang tot de instructieruimte, één volwassene per team);

·Haal de envelop uit de krat;

·Vul het krat met bidons uit de aanwezige dozen.

·Bestudeer, of maak een foto van de gebruiksaanwijzing van de nummertjes en plak de nummertjes buiten de instructieruimte op de bidons

LOTEN GROTE CLUBACTIE

Uiteraard is het voorzien van alle teams van bidons met daarbij een teamkrat een kostbare aangelegenheid. Daarom gaan we een deel van de kosten met zijn allen terugverdienen d.m.v. het verkopen van loten van de Grote Clubactie door ALLE teams.

In de envelop zijn dus ook opgenomen:

GROTE CLUBACTIE loten om per team te verkopen. Het betreft papieren loten, de loten kosten EUR 3. De opbrengst per lot is maar liefst EUR 2,40 per lot. Verdeel de loten dus p.p. onder de spelers en vraag de kinderen/spelers de loten te verkopen aan ouders/opa’s en oma’s/buren. Verkoop is vanaf 19 september mogelijk. Uiteraard zijn er voor de beste verkopers (individueel) en voor het beste team weer mooie prijzen te winnen. Extra loten zijn bij te bestellen.

Meer details volgen volgende week, dus zit je nu al met vragen wacht op de komende informatie. Maar de verkoop kan alvast beginnen!

Veel plezier met de bidons en de verkoop van de loten,

Namens het bestuur,

Groet,