DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding bestuursmededeling 11 - 9

Nieuwe fietsenstalling en looproute

Het zal de meesten van jullie niet zijn ontgaan dat de fietsenstalling langs veld 4 inmiddels klaar is. Er zijn balken geplaatst waar de fietsen tegen aan dienen te worden geplaatst of langs worden gezet (zie foto). 
Op de tegels waar de fietsenstalling ophoudt, mogen geen fietsen worden geplaatst. Deze zullen worden verwijderd. Dit gedeelte is alleen bestemd voor het parkeren van scooters. 

Zie de foto in de bijlage voor aanduiding van bovengenoemde plekken. Er worden nog borden geplaatst om het e.e.a. te verduidelijken.

Terrein lopend betreden en verlaten! 

Voor zowel fietsers als scooterrijders geldt dat je het terrein niet mag oprijden maar te allen tijde lopend betreedt! Stap af bij de entree en neem dan het oude toegangspad (GELE PIJL op de foto). Dit geldt zowel bij aankomst als bij vertrek. Ook bij vertrek verlaat je het terrein met de fiets of scooter aan de hand. 

Voetgangers die MHC Soest bezoeken maken gebruik van het nieuwe pad naast veld 4 (ROZE PIJL op de foto). 

Tot slot: geef elkaar de ruimte bij het verlaten van het terrein bij de uitgang naar de Bosstraat. Voetgangers en fietsers die het terrein op komen hebben voorrang op degenen die het terrein verlaten. 

Bijlage