DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding bestuursmededeling 10 - 9

Registratieplicht bij toegang terrein MHC SoestNet als bij andere sportclubs en gelegenheden moet je, als je 13 jaar of ouder bent, je aanwezigheid registreren elke keer als je ons complex betreedt. Dit geldt voor bezoekers van uitspelende clubs maar ook voor onze eigen leden! Elke keer als je komt is dit verplicht, dus zowel voor je training als voor je wedstrijd.

NB deze registratie vervangt niet het vinkje in je Lisa app om je aanwezigheid voor je team te melden, vice versa, beide doen dus!  

Registratie kan via de QR code in dit bericht. Je vindt de code ook op de posters op ons terrein of in de bijlage van dit bericht. 

Hoe werkt de registratie? 

  1. Scan de code met de camera van je mobiel
  2. Er verschijnt een link 
  3. Klik hierop en vul de gewenste gegevens in. Je kunt je registreren als bezoeker of als lid van MHC Soest. Ben je als lid je lidnummer of wachtwoord vergeten? Registreer je dan als bezoeker. Je kunt je voor vertrek thuis al registeren als je dat handig vindt. 

Werkt de code niet, maak dan gebruik van deze link: 
 


Privacy 

Voor de registratie van de gegevens hebben wij een overeenkomst met LISA Hockey bv. We doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig met je gegevens om. De gegevens worden automatisch gewist na 14 dagen. 

Overige maatregelen

Op ons terrein gelden Coronamaatregelen zoals de 1,5 meter regel, desinfectie van de handen en routing. Het volledige protocol vind je via deze link: 


We verwachten van bezoekers en onze leden dat ze zich aan de maatregelen en richtlijnen houden die gelden op ons terrein. Laten we ons allemaal sportief opstellen dan kan er op de velden gewoon vrij en met plezier gehockeyd worden! 

Bijlage