Nieuws afbeelding TC nieuws 24 - 8

Trainingsschema online

Het trainingsschema voor komend seizoen is afgerond. Het is in de loop van de dag zichtbaar in Lisa. Let op: het schema gaat in op maandag 31 augustus. Voor breedteteams althans. De 1e lijnteams zijn over het algemeen al begonnen.

In het nieuwe schema zijn alle clubtrainingen verwerkt. Dat wil zeggen: de 2 trainingen voor 1e lijnteams, de 2 trainingen voor de D-lijn, de training voor de breedteteams en de carrouseltrainingen voor de Jongste Jeugd.

Ook de 2e training voor breedteteams die al waren aangevraagd, zijn in het schema verwerkt.

Tweede training?
Wil je met je breedteteam ook een tweede training? Doen! Stuur een mail naar [email protected] en laat weten welke dag je voorkeur heeft. Enige voorwaarde is dat je zelf voor een trainer moet zorgen.

Is dit schema definitief?
Ja, ijs en weder dienende uiteraard. We hebben als club de luxe dat onze B- en A-jeugd het leuk vind om hun jongere clubgenoten te trainen. Wat voor zand in de machine zou kunnen zorgen, zijn de schoolroosters die ergens volgende week bekend worden. Wijzigingen (kleine, maar toch...) zijn dus alleen al om die reden niet helemaal uit te sluiten.

"Mag ik wat vragen...?"
Als je vragen hebt over dit schema, lees dan aub eerst even dit artikel af en als je vraag dan nog steeds actueel is: mail [email protected]

Achtergrond....
Het schema voor volgend seizoen is écht nieuw. Omdat we de beschikking hebben over een veld extra, moest er een volledig nieuwe indeling gemaakt worden.

Een van de uitgangspunten was om wat betreft de seniorenteams alles zoveel mogelijk bij het oude te laten. Dat is gelukt. Voor die teams heeft eea weinig consequenties.

Een tweede uitgangspunt is het zoveel mogelijk gebruik maken van het hagelnieuwe veld 4. Daar hangen LED-lampen. Die zijn héél veel goedkoper dan de Wattverslinders op de andere velden. En ze geven nog beter licht ook. Uiteraard bezetten we ook de twee watervelden zo optimaal mogelijk.

Derde uitgangspunt: zo compact mogelijk. Ook dat is gelukt. Zo compact zelfs dat er (voorlopig) op vrijdag niet of nauwelijks wordt getraind. Ook dat scheelt kosten.

Vierde: In het verleden was het onvermijdelijk dat trainers soms een uur pauze hadden tussen twee trainingen door. Ook dat hebben we zoveel mogelijk weten te voorkomen.

Afijn: we gaan beginnen!