DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
TC nieuws 22 - 6

Trainen deze week en komende week...

* Onderstaande is voor de zekerheid ook verstuurd in bulkmail *

Er lijken wat misverstanden te bestaan over de trainingen voor komende weken. Die helpen we graag de wereld uit.

Jongste Jeugd
Deze week draaien de 6- en de 8-tallen hun laatste carrouseltraining. De 3-tallen beginnen na de zomervakantie met hun carrouseltraining.

D t/m A Jeugd
Afgelopen week was de laatste reguliere trainingsweek. Er zijn deze week dus géén clubtrainingen. Uitzondering geldt voor (een aantal) eerste lijnteams.

Wil je toch nog even doortrainen?
Verschillende teams hebben aangegeven dat ze de komende weken graag zouden willen doortrainen met hun (nieuwe) team. Dat begrijpen we.

Dat kan, met twee 'mitsen en maren'. 
1) er is géén mogelijkheid om de huidige trainingen ongewijzigd voort te zetten. Het budget is op.
2) doortrainen mag en kan, ook nu nog, alleen corono-proof

Zo werkt het...
* Als je wil doortrainen, zorg je zelf voor een trainer. Dat kan een vader of moeder zijn die bij het team betrokken is. Alleen seniorenteams en trimmers mogen ook zónder begeleidende trainer/coach trainen.

* Er mag per team slechts één trainer aanwezig zijn.

* Er moet op elk trainingsmoment een 'Corona Functionaris' aanwezig zijn van 18 jaar of ouder. Als je wil trainen op het moment dat er geen 'CoFu' beschikbaar is, moet je die zelf verzorgen. In de meeste gevallen echter, kan dat centraal geregeld worden.

* Informeer bij Maarten ([email protected]) wanneer je terecht kunt. Veld 3 ligt er voorlopig nog uit, dus het aantal mogelijkheden is beperkter dan we zouden willen.

* Pas als je van Maarten toestemming hebt, kun je gaan trainen

* Na de training verlaten spelers en begeleiders direct de club, in lijn met het coronaprotocol. Het is niet toegestaan een zelf meegenomen drankje te nuttigen op het complex

* Het clubhuis is gesloten

* De 'tijdelijke' routing (In bij Heezerlaantje, uit via Bosstraat) blijft gehandhaafd.

Commissie Hockeyzaken (TC),
Robertjan