DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding TC nieuws 7 - 6

JJ en Junioren Teamindelingen seizoen 2020-2021

Seizoen ‘20/’21: de teams, de start en de voorbereidingen….

 

Over het ‘historische’ seizoen ‘19/’20 is zo langzamerhand wel genoeg gezegd. Laten we snel doorschakelen naar seizoen ‘20/’21. Dat trappen we vandaag af met de indeling van de teams. Die zijn inmiddels gepubliceerd. Verder gaat de aftrap van het nieuwe seizoen (het zal eens niet zo zijn) net even wat anders dan we zijn gewend.

 

Bij de samenstelling van de (jeugd)teams hebben we dit jaar voor het eerst grootschalig gebruik gemaakt van een ‘vragenlijst’ waar iedereen zijn of haar voorkeuren duidelijk kon maken: wil je fanatiek hockeyen, liever met je BFF’s of beiden? En met welke BFF zou je het liefst in het team willen. Wil je (als dat sportief gezien haalbaar is) in een eerste lijnteam? Of liever niet?

 

Voor de breedteteams zijn de uitkomsten van die vragenlijst leidend geweest bij de samenstelling van de teams. Vrijwel alle spelers vinden minimaal één BFF terug in hun elftal. In veel gevallen meerdere. In een enkel geval was het praktisch domweg onmogelijk om aan bepaalde wensen te kunnen voldoen. Maar zoals gezegd: aan héél veel wensen hebben we (met plezier!) kunnen voldoen.

 

Teleurgesteld?

Hoe we ook ons best doen: ook dit jaar zullen er een paar koppies pips wegtrekken als het niet is gelukt om in het ‘gedroomde’ team te komen. Vaak gaat het er dan om dat het eerste lijnteam niet is gehaald. Hoe vervelend ook: hou in je achterhoofd dat er serieus naar alle mitsen en maren is gekeken. Daar mag je best even een rotgevoel over hebben. Dat hoort er bij. Maar laat het even bezinken. Slaap er een nachtje over. Of twee. Bespreek het met je ouders. Als het je dan nog steeds niet lekker zit, kun jij, of je ouders, voor vragen een mail sturen naar[email protected]. Zolang die op normale manier worden geformuleerd, zullen en kunnen we daar antwoord op geven.

 

Voor coaches en managers….

Vorig seizoen hebben we u, coaches en managers, via een inloopavond op de hoogte gesteld van de (concept)indeling van nieuwe teams, vóórdat deze gepubliceerd werden. Dat beviel goed en dat hadden we dit jaar graag opnieuw gedaan. Daar stak het ‘samenscholingsverbod’ helaas een stokje voor. Een alternatief zonder al teveel haken en ogen hebben we niet gevonden. Volgend seizoen gaan we dit dat zeker weer doen.

 

Stick Together Anno Corona

Waar we vorig jaar ook mee begonnen: Stick Together. Een uurtje in het clubhuis waar de ouders van alle (nieuw) teams samenkwamen om kennis te maken en de (team)taken te verdelen: rijden, fruit, tweede training, coaching en wat al niet…

 

Het heeft er lang naar uitgezien dat ook die avonden ten prooi zouden vallen aan het virus. Maar er gloort hoop. IJs, weder en virus dienende kunnen we die vanaf 1 juli gaan alsnog organiseren, afgestemd op de dan geldende Corona-maatregelen. Kortom: stay tuned for more…

 

Vooruitlopend op de Stick Together

Als het u leuk lijkt om het team waarin uw kind speelt te coachen of te trainen náást de clubtraining, (en leuk ís het!) dan kunt u dat doorgeven via een mail aan [email protected].

 

Dat geldt voor alle teams, dus ook voor de Jongste Jeugd (3-, 6- en 8-tallen). Met name bij die teams streven we er naar om minimaal één ouder in de ‘staf’ te hebben met een hockeyverleden. Voor de D-, C-, B- en A-teams hechten we daar overigens ook waarde aan. De staf van de eerste lijnteams wordt samengesteld door de Commissie Hockeyzaken (TC).

 

Seizoen ‘20/’21 is hiermee officieel afgetrapt. Laten we hopen op een vliegende, vrolijke en virusvrije start…

 

Teamindeling bekijken?

Vanwege AVG wordt de teamindeling gepubliceerd in een beschermde omgeving. U kunt de PDF downloaden door in te loggen op de website. U vindt ze (eenmaal ingelogd) onder Club -> Documenten -> Commissie Hockeyzaken 2020-2021