DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding TC nieuws 5 - 6

Beste papa’s en mama’s: dankjulliewel!

Om maar even een open deur in te trappen: we hebben bizarre weken achter de rug. Na één speelronde van de tweede helft, zat het seizoen er op en kwamen we in een wereld terecht met andere regels en - letterlijk - andere omgangsvormen.

Hockeyen op anderhalve meter, protocollen die om de paar dagen werden aangescherpt, trainingsschema's die nóg vaker werden aangepast, regels die niet altijd even duidelijk waren, afscheid nemen bij een nieuwe ingang, ophalen bij wat ooit de ingang was en - wie had dat ooit bedacht - een ‘gebiedsverbod’ voor ouders… Alles was anders.

Hoewel we nog niet weten hoe de situatie zich de komende weken zal ontwikkelen, willen we u, iedereen die hier mee te maken kreeg, maar vooral alle papa’s en mama’s van de jeugdleden, nu alvast bedanken voor uw flexibiliteit in de afgelopen weken.

En niet alleen bedanken, maar ook complimenteren. Namens het bestuur, namens de TC maar vooral namens uw kinderen die door uw discipline en aanpassingsvermogen tóch heerlijk met stick en bal tekeer konden gaan ‘alsof er niets aan de hand was’.

In één woord: hulde.