Nieuws afbeelding TC nieuws 26 - 5

Zaterdagtrainingen MD & JD van start

Ze mogen voluit hockeyen en dat gaan we doen ook: komend weekend starten we met zaterdagtrainingen voor zowel de Meisjes als de Jongens D-teams. Trainen is eigenlijk niet het goede woord: we gaan vooral aan de slag met wedstrijdvormen.

Na twee weekenden ervaring met zaterdagtrainingen voor de Jongste Jeugd, zetten we de stap naar de D-junioren. Ook voor hen is vanaf nu zaterdag weer hockeydag.

Echte wedstrijden tegen tegenstanders met een ander shirt zit er nog niet in. Daarom hebben we een trainingsprogramma opgetuigd waarbij de nadruk ligt op onderlinge potjes.

Omdat we veel wedstrijdvormen (11 vs 11) gaan oefenen, is het handig (lees: superhandig!) als je een wit EN een rood shirt meeneemt. Als je met z'n allen een (afwijkend) teamshirt hebt of een uit-shirt, is dat natuurlijk ook goed.

We gaan er van uit dat iedereen aanwezig is. Moet ook wel, want anders staan je teamgenoten misschien met 9 tegenover 11. Dus kom aub en zeg alleen af als het echt niet anders kan. Dat kan het beste via een appje naar 0654718440

Details:
Start: 30 mei (elke zaterdag tot eind juni)
JD1, MD1, MD2, MD3 en MD7: aanvang 13:15 uur, klaar om 14:15 uur
JD2, JD3, MD4, MD5 en MD6: aanvang 14:30 uur, klaar om 15:30 uur

Verder gelden ook op zaterdag natuurlijk de inmiddels bekende protocollen:
* clubhuis is gesloten
* geen ouders op het complex
* neem je eigen (gevulde) bidon mee
* Ingang/wegbrengen: Heezerlaantje
* Uitgang/ophalen: Bosstraat
* Zie ook het Corona Hockey Protocol op deze website

PS Om misverstanden te voorkomen: deze zaterdagtraining is aanvullend op (en dus niet in de plaats van) de doordeweekse trainingen.