DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding jongste jeugdnieuws 12 - 5

Zaterdagtrainingen JJ vanaf aanstaande zaterdag

Nu we door-de-weekse-trainingen binnen alle beperkingen goed aan de praat hebben, zetten we de volgende stap. Dat begint met een zaterdagtraining voor de Jongste Jeugd. Dat begint aanstaande zaterdag al.

Zaterdag is hockeydag! Echte wedstrijden tegen échte tegenstanders zit er nog niet in. Maar we gaan vanaf komend weekend (zaterdag 16 mei) met de 3-, 6- en 8-tallen wel weer elke zaterdag het veld op. Daarvoor hebben we een programma opgetuigd met (vooral) wedstrijdoefeningen. Daarbij gaan we doen alsof volgend seizoen al is begonnen.

We twijfelen er niet aan of iedereen heeft hier zin in. Gelukkig maar, want de 3-tallen gaan trainen als VI-tal, de 6-tallen als VIII-tal en de 8-tallen als XI-tal (op een heel veld). Daarbij kunnen we geen speler missen. Dus liever niet afzeggen!

Ook belangrijk: omdat we veel wedstrijdvormen gaan oefenen, is het handig (lees: superhandig!) als je een wit EN een rood shirt meeneemt!

Details:
huidige 3-tallen: aanvang 9 uur, klaar om 10:00 uur
huidige 6-tallen: aanvang 10:00 uur, klaar om 11:20 uur
huidige 8-tallen: aanvang 11:30 uur, klaar om 12:50 uur

Verder gelden ook op zaterdagochtend natuurlijk de inmiddels bekende protocollen:
  • clubhuis is gesloten
  • geen ouders op het complex
  • neem je eigen (gevulde) bidon mee
  • Ingang/wegbrengen: Heezerlaantje
  • Uitgang/ophalen: Bosstraat
  • Zie ook: Corona Hockey Protocol MHC Soest
PS Om misverstanden te voorkomen: deze zaterdagtraining is aanvullend op (en dus niet in de plaats van) de doordeweekse carrouseltraining.


Hoofdsponsor

Instagram