DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 24 - 4

DOE MEE (met je team) AAN HET “I-Soest Woningsdagspel”

Dit jaar zijn er op Koningsdag helaas geen fysieke buitenevenementen zoals de Oranje Vrijmarkt op de Engh. Maar de Scouting Soest biedt dit jaar als alternatief alle Soesters een digitaal doe- en speurspel aan. "Het i-Soest Woningsdagspel”. Met dit gratis spel kunnen we als vereniging jou op Koningsdag 2020 toch een leuke activiteit aanbieden en zijn zo toch met elkaar verbonden. Iedereen mag meedoen. Speel samen met je gezinsleden, of digitaal samen met vrienden of bekenden…. zo lang je maar niet je huis/tuin uit komt. Geef je team een leuke naam waarin je verwijst naar MHC Soest. Zo wordt onze naam ook genoemd.

Doe mee en meld je gratis aan

Dus: doe je mee met i-Soest? Dit spel speel je op Koningsdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Je hebt gegarandeerd een leuke tijd. Je gaat uitdagingen aan, voert opdrachten uit en maakt daar filmpjes of foto's van. Daarmee verdien je vragen over Soest en Soesterberg. Elk goed antwoord op zo’n vraag is een locatie op de kaart. Een digitale speurtocht dus. Wie de meeste locaties in Soest en Soesterberg goed weet te vinden, wint!

Een knotsknettergek spel voor iedereen. Je kan als team of als solospeler meedoen. Trek je clubkleding met de nodige extra oranje attributen aan en trek alles uit de kast om in dit spel te scoren. Zolang je maar in en om het huis blijft met je eigen huisgenoten. Opdrachten en vragen hebben te maken met Soest, Soesterberg, Koningsdag, het koningshuis, sport etc. 

Aanmelden kan via:https://vrijmarkt-soest.nl/i-soest-oranje-woningsspel-2020/. Deelname is gratis!  Hier vind je ook meer informatie.

Op Koningsdag zit de spelleiding en de jury uit de verschillende scoutinggroepen uit Soest klaar om jullie door het spel te leiden. Speel jij de 27e ook mee? 

Hoe gaat het in zijn werk?

Geef je zo snel mogelijk op. Per 10 teams is er een jurylid nodig, dus het organisatieteam moet kunnen inspelen op het aantal deelnemers. Als je je laat opgeeft en het aantal juryleden kan niet meer worden uitgebreid, kan het zijn dat je niet meer mee kan doen. De organisatie probeert dit zoveel mogelijk te voorkomen, en snel opgeven helpt daarbij. Je krijgt dan voor 10.00 uur ’s morgens op Koningsdag een deelnemerscode en internetsiteadres waar je het spel kan spelen. Op de 27e start dan om 10.00 uur na het zingen van het Wilhelmus het spel. Oh .. en voor de winnaars zijn er leuke prijsjes!

Het zou echt geweldig zijn als heel Soest mee doet met het spel!

Zie voor uitgebreidere informatie over dit "I-Soest Woningsdagspel”:https://vrijmarkt-soest.nl/i-soest-oranje-woningsspel-2020/

Hoofdsponsor

Instagram