Nieuws afbeelding TC nieuws 22 - 4

Hockey na de persconferentie

U heeft 'm ongetwijfeld ook gezien, dé persconferentie. Het goede nieuws was dat de jeugd het veld weer op mag.

Dat gaat in deze bizarre tijd helaas niet z├│ maar. Er zijn voorwaarden. Morgen zet de TC alle consequenties op een rijtje. Bijvoorbeeld wat betreft het herstarten van de trainingen. Dat zal anders gaan dan we zijn gewend. We hebben te maken met een gesloten clubhuis (boven én beneden), hygi├źnemaatregelen en zijn er tal van andere maatregelen die we moeten treffen.

Daarover is de komende dagen overleg. Het streven is zo snel mogelijk te starten, maar uiteraard staat daarbij de gezondheid van de kinderen, ouders, trainers en begeleiders centraal.

Wij hopen in de loop van het weekend alle informatie te kunnen publiceren over hoe en wanneer we de club weer in beweging krijgen.

Voor nu: blijf gezond en was je handen!