DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding bestuursmededeling 24 - 3

update KNHB inzake impact maatregelen 23 maart

Beste allen,

Het kabinet heeft op 23 maart via een persconferentie nieuwe maatregelen bekend gemaakt om het corona virus tegen te gaan. Zojuist is de volgende update op de website van de KNHB geplaatst. Zodra er meer nieuws bekend is, ontvangen jullie weer bericht.

'De Nederlandse regering heeft op 23 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus aangescherpt. 

Voor de sport betekent dit dat er tot 1 juni geen congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd. Het verbod om sport- en fitnessclubs (sportaccommodaties en sportinrichtingen), waaronder zwembaden, sporthallen en sportvelden, open te stellen, staat nog tot en met 6 april.

NOC*NSF is met het ministerie van VWS in overleg wat een en ander praktisch betekent, bijvoorbeeld voor sporten in de buitenruimte en voor de competities. De KNHB blijft de richtlijnen van het RIVM volgen, net als de adviezen van het ministerie van VWS/NOC*NSF. Zodra we meer informatie hebben, zullen we dit vanzelfsprekend delen op onze website en met de verenigingen. Verenigingen die vragen hebben, verwijzen wij graag naar de veelgestelde vragen onder dit artikel. 

Afgelopen dinsdag is onderstaand bericht op de website van de KNHB. Op dit moment zijn er helaas nog geen nieuwe inzichten. We volgen nauwgezet alle informatie en werken aan diverse scenario s. Zodra er meer informatie beschikbaar is, dan volgt bericht hoe wordt omgegaan met het hervatten van de competities en inhalen van de afgelaste wedstrijden.

Voor de volledigheid:
Alle beschikbare informatie over de invloed van het coronavirus op de hockeysport lees je hier. 
Daar vind je ook antwoorden op veelgestelde vragen over dit onderwerp. Daarnaast verwijzen we je ook graag naar het speciale dossier over het coronavirus van NOC*NSF.'