DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding bestuursmededeling 20 - 3

Oproep Soester huisartsen; materialen nodig

Dag allen,

Ik (Eelko Bunte, huisarts te Soest) benader jullie even namens alle huisartsen in Soest. Gezien het Corona-virus werken we als huisartsen binnen Soest nauw samen. Vooralsnog kunnen we het nog goed behappen, maar we verwachten de komende 2 weken een grote toename aan mensen met klachten van de luchtwegen.
Iedereen met luchtwegklachten dienen wij in schort, met mondkapje, bril en handschoenen te benaderen. Onze grootste zorg is in eerste instantie is niet zozeer het uitvallen van artsen of assistentes door ziekte, maar vooral het dreigend tekort aan bovengenoemde materialen. Zonder die materialen kunnen wij patiƫnten niet onderzoeken en dus niet goed behandelen.
Namens alle huisartsen in Soest wil ik jullie vragen of er in je netwerk mensen of bedrijven zijn die de beschikking hebben over schorten (liefst met lange mouw, dit kunnen dus ook van die wegwerp stof- of schilderpakken zijn), mondkapjes of handschoenen. Met name pakken en mondkapjes dreigt er tekort.
Mocht u de beschikking hebben over deze materialen, zouden die dan bij ons (huisartsenpraktijk Smitsveen) afgeleverd kunnen worden? Ik zorg er dan voor dat ze verdeeld worden onder de huisartsen binnen Soest.
Nogmaals, we verwachten dat we die de komende tijd hard nodig zullen hebben.

Dank! Eelko Bunte