DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding bestuursmededeling 15 - 3

UPDATE CORONA: Bericht van het bestuur

Beste MHC Soesters,

Afgelopen donderdag heeft het kabinet verschillende maatregelen genomen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, althans de snelheid daarvan te beperken. De KNHB heeft op basis van die maatregelen een duidelijke instructie aan clubs meegeven en ook maatregelen getroffen. Het voornaamste besluit is de stopzetting van de competitie tot 6 april 2020. 

Daarnaast heeft de KNHB besloten, althans de verenigingen uitdrukkelijk verzocht, om alle activiteiten op de vereniging tot 6 april 2020 af te gelasten. Deze aanbeveling wordt door alle clubs opgevolgd. Alle clubs realiseren zich dat deze maatregelen genomen moeten worden in het belang van de volksgezondheid.

Een en ander zal bij velen vragen oproepen. Er zal de komende tijd nog onzekerheid bestaan over het verloop van de verspreiding en de indamming van het virus en de maatregelen die in het verlengde daarvan moeten worden genomen (mogelijke verbreding en verlenging van de verschillende genomen maatregelen). 

Laat ik voorop stellen dat MHC Soest de adviezen en besluiten van RIVM, GGD, KNHB en NOC-NSF zal opvolgen. Wanneer de competitie zal worden hervat en/of de afgelaste wedstrijden zullen worden ingehaald, en of dat ├╝berhaupt zal gebeuren, is nog onduidelijk. 

Voor nu betekent dat concreet:

     * Het clubhuis is gesloten (geen barpersoneel).

     *  Het terrein is gesloten, dus ook de velden.

     *  Tot nader order zijn er geen trainingen.

Het is onwerkelijk dat een gebeurtenis als deze zo'n impact kan hebben op het sociale leven. Het is evenwel de realiteit en we zullen daarnaar moeten handelen. Wij vertrouwen erop dat de leden zich hieraan zullen conformeren.

Het bestuur streeft ernaar alle leden tijdig in te lichten over nieuwe ontwikkelingen omtrent het hervatten van de trainingen dan wel de competitie. 

Volg ons voor updates op onze MHC Soest site, de Lisa-app, Facebook en Instagram.

Namens uw bestuur, 
Remco Petra

#MHCSOESTDATZIJNWIJSAMEN

Reacties

img

Luc Martens

15-3-2020 @ 16:31:58 |Dat is wel jammer

img

Rein Jansen

15-3-2020 @ 18:47:10 |terecht, bedankt voor het bericht.

Reageer op het nieuws