DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 5 - 3

De lekkerste wedstrijd van het jaar wil je niet missen. Geef je NU op!

Bak een taart voor Heel MHC Soest Bakt op zaterdag 21 maart. Meld je aan door dit bericht te openen en te klikken op de link: https://forms.gle/QTXRV2nMUGkJafvd9

Het thema is ‘Let’s Stick To Gather’ omdat we het hele weekend geld inzamelen voor het Fonds Gehandicaptensport. Meedoen = een ijsbon voor je hele team scoren!

 

De prijzen

Een geheel verzorgde teamlunch op de club, een bon van Eetvilla Van den Brink en nog veel meer. Bakken mag met je hele team, maar uiteraard ook met een kleiner clubje of alleen. Dat kan bijvoorbeeld al op vrijdagavond, dan hoeft het de hockeywestrijd van zaterdag niet in de weg te zitten.

 

Op 21 maart

Lever je taart in voor 15 uur in de bestuurskamer. De jury beoordeelt tussen 15.00-16.30 uur. Daarna wordt bekend gemaakt wie de Meesterbakker van mhc Soest is. Na afloop eten we met elkaar de taarten op.

 

Wie is de jury?

De jury bestaat uit echte bakpro’s: Arjan van Top’s Edelgebak, Bakker Ben van de Zoete Verleiding, Sebastian van Eetvilla Van den Brink.

 

Vergeet niet aan te melden via https://forms.gle/QTXRV2nMUGkJafvd9

 

We zien je graag zaterdag 21 maart!

 

Hoofdsponsor

Instagram