DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 4 - 3

22 maart: fun, spelletjes en een rolstoelchallenge voor jongste jeugd!

Ook voor de allerjongste jeugdleden heeft de club in het festiviteitenweekend van 21-22 maart een verrassing in petto. Zondagochtend is er voor de kabouters en welpen een speciale spelletjesochtend. Deze wordt mede georganiseerd door het Fonds Gehandicaptensport en handbiker Pim Brouwers, onder het motto ‘niemand staat buiten spel, iedereen doet mee!’ Ouders en kinderen worden o.a. uitgedaagd om met elkaar de rolstoelchallenge aan te gaan.

 Wanneer?

Zondagochtend 22 maart, van 10.30 – 12 uur

 Aanmelden

Ouders ontvangen per mail/Whatsapp meer informatie van Natalie Corsmit over hoe ze zich met hun team kunnen aanmelden voor deze onvergetelijke spelochtend.

 Helpende handjes

Om dit allemaal in goede banen te leiden, zijn we op zoek naar A en B-kanjers die kunnen helpen bij de spelletjes. Ook ouders worden van harte uitgenodigd om te komen helpen. Blijf niet langs de kant staan kijken, meedoen is veel leuker! Aanmelden hiervoor kan bij Natalie Corsmit.

 

Hoofdsponsor

Instagram