DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 2 - 3

Start seizoen en het Coronavirus

Het zal u niet ontgaan zijn dat het Coronavirus aan een opmars bezig is. Om die te beperken, heeft het RIVM een aantal richtlijnen op een rijtje gezet. Die hebben ook betrekking op het deelnemen aan trainingen en wedstrijden. Daarom hebben we ze hieronder voor u een op rijtje gezet.


Het virus wordt overgedragen van mens op mens. Als u drager bent van het virus kunt u het verder verspreiden en teamgenoten besmetten.


Op dit moment is er geen reden om wedstrijden en trainingen af te lasten.


Het RIVM adviseert echter wel het volgende: personen komend uit een gebied met wijdverspreide transmissie (zie hieronder), die klachten ontwikkelen binnen 14 dagen na terugkomst, worden verzocht om bij de eerste klachten (zoals verkoudheid of andere luchtwegklachten) thuis te blijven en dus ook NIET naar de training of de wedstrijd te gaan.


Gebieden met wijdverspreide transmissie zijn:


  • De Noord-Italiaanse provincies: Lombardije, Veneto, Emiglia Romagna, Piëmonte, Aosta-vallei, Trentino-Zuid-Tirol, Friuli-Julisch-Venetië en Ligurië

  • China (inclusief: Macau en Hongkong)

  • Singapore

  • Zuid-Korea

  • Iran


Als bovenstaande op u of huisgenoten van toepassing is, dan is het advies om contact op te nemen met uw huisarts. Doe dat per telefoon. Ga NIET naar uw huisarts of huisartsenpost toe. Dan zou u andere mensen kunnen besmetten.


Handje na de wedstrijd? Beter even niet…

Het is een waardevolle, sportieve hockey-gewoonte om na de wedstrijd de tegenstanders, coaches en scheidsrechters de hand te schudden. We adviseren om dat momenteel niet te doen. Zo minimaliseert u het risico op verspreiding en besmetting. Meld dat, om misverstanden te voorkomen, vooraf aan de scheidsrechters en coaches van de tegenpartij.


Uiteraard houden we als club de richtlijnen van het RIVM in de gaten. Mochten die onverhoopt worden aangescherpt, dan nemen we aanvullende maatregelen als dat noodzakelijk zijn.


Bij vragen: bel het publieks-informatienummer van de overheid: 0800-1351. U kunt kijken op de website van het RIVM en Thuisarts.nl voor de laatste informatie.


Hoofdsponsor

Instagram