DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 20 - 2

21 maart: We gaan feesten, het dak moet eraf!!

Of er op Soest toffe feesten zijn? Nou en of! In het festiviteitenweekend hebben we op zaterdagavond 21 maart een line-up van DJ’s om van te smullen. DJ Thijs Prinsen trapt af en niemand minder dan radio 2 DJ Wouter van der Goes en DJ Erik de Zwart draaien de rest van de avond. Dus trek je dansschoenen maar aan! Hier moet je bij zijn!

Er zijn maar 250 kaarten beschikbaar, dus op = op!

Voor wie?

Voor iedereen die houdt van een ouderwets lekker hockeyfeessie!

Jeugdleden, leden, ouders van leden en introducés. Dus denkt je toffe buurman dat-ie dansen kan, neem ‘m mee en maak er een buurtuitje van.

Wanneer?

21 maart, van 20.30 – 00.30 uur

Hoe kom je aan een kaartje?

Kaartjes kosten 15 euro per stuk, de opbrengst gaat volledig naar Fonds Gehandicaptensport.

Je kunt vanaf vanavond 20 uur je kaartje bestellen. Er verschijnt op de website/LISA een bericht met de juiste link.

Loterij voor het goede doel

Je toegangskaartje is tegelijkertijd ook je lot voor de grote loterij met de trekking tijdens het feest. Natuurlijk is het mogelijk om los van je toegangskaartje extra loten te kopen. Dit kan op het feest zelf. Loten kosten €2,50, te betalen met pin.

Er zijn spectaculaire prijzen te winnen! Wat te denken van een dagje toeren in een Audi A5 Cabrio, een etentje in restaurant Salentein of een weekendje weg in een huisje van Droomparken, locatie naar keuze, met max. 10 personen. Een supertof teamuitje!

Vooraf munten kopen

In de weekenden voor het feest kun je al munten kopen bij de bar. Daarmee voorkom je wachttijd bij binnenkomst van het feest. Dus maak het jezelf gemakkelijk.

Come on, come on, let's stick 'To Gather'! 

Hoofdsponsor

Instagram