DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding TC nieuws 5 - 2

Trainen: volgende week naar buiten (meestal!)

Bijna alle teams zijn 'klaar' in de zaal en van een echte winter is geen sprake. Daarom gaan we volgende week weer lekker van bedompte zaaltjes naar het groene gras. Dat geldt voor bijna alle junioren-team. Lees hieronder aub goed na of dat ook voor jouw team geldt want er is een uitzondering...

3- en 6-tallen
De carrouseltrainingen beginnen direct na de vakantie, oftewel de eerste volle week van maart.

8-tallen
Tot de vakantie, trainen we op woensdagmiddag in de zaal. Meteen na de vakantie, oftewel de eerste volle week van maart, gaan we buiten weer verder met de carrouseltraining.

1-ste lijnsteams (D t/m A-junioren)
Je trainer/coach laat weten hoe het programma er voor de komende weken uitziet.

Breedte-teams (D- t/m A-junioren)
Deze week (t/m vrijdag 7 februari) wordt er nog in de zaal getraind. Volgende week gaan we weer lekker buiten trainen. LET OP: Dat geldt NIET voor de teams die getraind worden door Maarten Manjoero. Die is dan helaas nog niet beschikbaar. Voor die teams is de eerste buitentraining dus weer in de eerste volle week van maart, oftewel meteen na de vakantie.

Nog Een Keer Let Op: Bovenstaande heeft betrekking op de trainingen die door de club worden verzorgd. Of ook de eventuele tweede trainingen die week weer van start gaat, bepaalt de betreffende trainer. Let dus wat dat betreft op de groepsapp.

Ingewikkeld? Wel nee, gewoon opnieuw beginnen en nog een keer langzaam doorlezen :)

PS speel je na komend weekend nog een rondje zaal en wil je volgende week daarom toch graag trainen in de zaal? Overleg dan zsm met je zaaltrainer.