DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding jeugdnieuws 7 - 11

Dames 1 clinic groot succes....

Gister was het dan eindelijk zover: de MHC Soest Dames 1 SOLO clinic!! 

De dag begon al vroeg... tussen half 9 en 9 uur werden de kinderen afgezet. Toen alle papa’s en mama’s weg waren, kon het feestje beginnen!! 

‘s Ochtends is er fanatiek getraind door alle kids. Na een lekkere snack hebben de oudere kinderen verder getraind onder begeleiding van ons. De welpjes hebben toen binnen geschilderd op doeken. Deze zullen het clubhuis op gaan vrolijken. En oh, u wil niet weten hoe leuk de schilderijen zijn geworden!! Na alle inspanningen van de welpen en de oudere kinderen was het tijd voor een lekkere lunch: broodje knak!! Al snel waren de kinderen uitgegeten en klaar voor de volgende activiteit. Wij gingen naar de duinen om levend stratego te spelen. Hoe leuk was dat?! Waar veel kleintjes zich vermaakten door te rollen in het zand, waren de oudsten fanatieker dan fanatiek om te winnen!! Na 3(?!?!) potjes was er een winnend team en gingen wij met z’n allen terug naar de club.

Aangekomen (dat is wat met zoveel kinderen) hebben we limo gedronken en pepernoten gegeten. Toen was het eindelijk tijd voor de wedstrijdjes. Wat een kleine talentjes hebben wij rondlopen op de club!!

En toen was het ineens 16:00 uur, wat ging de dag snel.. Alle kinderen gingen uitgeteld met blije gezichten in een Solo shirt met handtekeningen naar huis. Wij kijken heel tevreden terug op deze mooie dag. 

Dank jullie wel voor vandaag lieve kids!! 
Wij hebben van jullie genoten.

Liefs,
Dames 1

ps: foto's op onze FB en Insta pagina (mhcsoestdames1)

Reacties

img

Thea van Doorn

8-11-2019 @ 21:01:44 |Wij,Philip en Laurens vonden het heel leuk. Dank dames 1😁

Reageer op het nieuws

Hoofdsponsor

Instagram