DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding jongste jeugdnieuws 7 - 10

Pupillen van de week bij Dames 1 (én pupillen gezocht!*)


Yes, eindelijk was het zover! Vandaag waren wij pupil van de week bij Dames 1, daar hadden we echt naar uit gekeken en heel veel zin in!
Toen we op de hockeyclub kwamen, werden we al opgewacht. We mochten bij de teambespreking zijn in de bestuurskamer, waar de coach een paar belangrijke dingen ging bespreken met het team. Daar kregen een hele mooie Solo trui, die we gelijk aandeden.
Dames 1 speelde deze wedstrijd tegen Hilversum. Na de teambespreking ging we inlopen op het veld en een warming up. We mochten meerennen en ook de rek- en strekoefeningen deden we mee. Toen stonden we met z’n allen in een kring.
Voordat de wedstrijd begon, was er een line up, alle speelsters gaven elkaar en ons een high 5! Na de yell ging de westrijd van start. Soest verloor net met 1-2, maar ze speelden onwijs goed. Na de wedstrijd kregen we nog een shirt met alle handtekeningen van de speelsters erop.

Na een lekkere lunch met warme choco gingen we weer naar huis. Alle speelsters van dames 1 en de coach, bedankt voor deze super super leuke middag! 


Groetjes,


Anne en Niké


------------------


* Lijkt het jou ook leuk eens pupil te zijn bij Dames 1 of Heren 1? Meld je dan aan bij Maarten [email protected] Het is superleuk en het programma ziet er ongeveer zo uit:

- teambespreking meemaken

- warmlopen en inslaan

- wedstrijd op de bank meemaken

- wat drinken/eten na de wedstrijd

- mooie hoodie of sweater als aandenken met alle handtekeningen van de spelers van D1 of H1 er op.

Hoofdsponsor

Instagram