DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding sponsorbericht 28 - 9

A-jeugd en Jong Senioren: Buitenlandervaring wordt steeds belangrijker

Ervaring op doen bij een stagebedrijf in Berlijn, taallessen volgen in Barcelona of met de hele klas 2 weken een project uitvoeren in Madrid. Steeds meer jongeren, ouders en scholen realiseren zich dat ervaring op doen buiten onze landsgrenzen van belang is.

Niet alleen voor de ontwikkeling van je taalniveau en het verkrijgen van de nodige werkervaring, maar ook voor het verbreden van je horizon. De wereld is groter dan Soest.

Dutch Students Abroad startte in 2007 in Barcelona met een stagebemiddelingsbureau voor jongeren vanaf 18 jaar. Jongeren die op zoek zijn naar een goede stageplaats, veilige huisvesting en een groep leeftijdsgenoten om samen een onvergetelijke ervaring in het buitenland te hebben.

Inmiddels is Dutch Students Abroad gegroeid en gevestigd op de Koningsweg in Soest. Rik Smit, Ananka van den Berg en Machteld van Neerven bemiddelden jaarlijks honderden jongeren naar één van de locaties: Barcelona, Berlijn, Madrid en Valencia. Daar worden zij begeleid door de Nederlandse collega‚Äôs die wonen en werken op de locaties.

Interesse in een traject? We horen graag van je! De eerste aanmelding ontvangt 50% korting!

[email protected]/06-37194012

Hoofdsponsor

Instagram