DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding bestuursmededeling 18 - 9

Vacature bestuurslid Organisatie & Evenementen

 

MHC Soest dat zijn wij. De club is er voor jou, maar ook door jou. De betrokkenheid van actieve vrijwilligers is de motor van onze club. Of je nou een spelend lid bent, veteraan, trimmer of ouder van een van onze jeugdleden...onze gezellige familieclub heeft je nodig. We zijn op zoek naar een bestuurslid organisatie en evenementen! Hang jij graag de slingers op en wil je jouw organisatietalent voor je club inzetten? Neem dan gauw contact op met Barbara. 

We zoeken iemand die er aan wil bijdragen dat iedereen, van jong tot oud, zich thuisvoelt bij MHC Soest. Een sfeerbrenger die wil bijdragen aan de groei van de grootste familieclub van Soest. Vind je het leuk om te zorgen voor nog meer gezelligheid op onze club? Werk je graag samen met een daadkrachtig en gezellig bestuur? Stuur een mail naar Barbara van Veen ([email protected] com) of bel met 06-12141703. Zij kan je er alles over vertellen :))

Een DUO-functie behoort tot de mogelijkheden! Dus reageer vooral ook als dat je aanspreekt.