DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding kleding commissie 18 - 9

Belangrijk kledingbericht en webshop only!


In dit bericht een update over de nieuwe shirts, te krappe hals en waar alles te verkrijgen of evt. te ruilen is. Lees gauw verder...


NIEUWE SHIRT NOG NIET OPGEHAALD?

Alle leden die wel besteld hadden, maar hun shirt nog niet opgehaald hebben, kunnen via de webshop opnieuw bestellen. Je krijgt je bestelling netjes thuisgestuurd.


NIEUW SHIRT VERPLICHT

Na de herfstvakantie moet iedereen in het nieuwe shirt spelen. Dit geldt ook voor de nieuwe keepersshirts. Geen nieuw shirt? Helaas kun je dan het veld niet meer op. Dit is een afspraak die wij met onze sponsoren gemaakt hebben en tegelijkertijd zorgt dit voor een mooie uniforme uitstraling als club.


ALLEEN NOG WEBSHOP!

Vanaf heden is de MHC kleding NIET meer verkrijgbaar bij Sportze in Baarn, maar alleen online via de webshop. Daarom staat er vanaf vandaag (woensdag 18 september) een kledingrek op de club voor het passen van de polo’s, shorts en rokjes. Je kunt dan op de club passen en vervolgens de gewenste maat bestellen via de website:


https://www.clubcolors.nl/club/mhc-soest/


LAST MINUTE AANKOPEN

Oh jeetje, wat vergeten? Niet getreurd! Achter de bar hebben we een kleine last minute collectie zoals MHC kousen (uit en thuis) katoentape, chamoise grip en bitjes.


POLO’s MET TE KRAPPE HALS

Alle betreffende leden hebben een mail ontvangen en krijgen bericht zodra MHC Soest meisjes polo HOME kan worden omgeruild. Dit zal rond 1 oktober zijn.


RUILEN

Past je bestelling via de site onverhoopt niet? Ruilen kan via de post (zie retourformulier site) of fysiek op het kantoor van Club Colors

Club Colors
Nijverheidsweg 10A, 3751 LP
Bunschoten-Spakenburg

(alleen tijdens kantooruren)

 


 

Hoofdsponsor

Instagram