DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding jongste jeugdnieuws 3 - 9

UITNODIGING: Coach-Avond Jongste Jeugd

Aanstaande maandag, 9 september, organiseert de TC een coach-avond voor coaches, trainers en managers van de Jongste Jeugd (3-, 6- en 8-tallen). Als een van die ere-titels op uw visitekaartje staat, bent u van harte welkom.

Voordat  we verder gaan, even een misverstand uit de wereld helpen. U kreeg eerder een mail met daarin een uitnodiging voor deze datum, 9 september, Daarin was sprake van een coach-avond voor zowel Jongste Jeugd als Junioren. Dat was het misverstand. Omdat JJ en Junioren twee totaal verschillende werelden zijn, hebben we die uit elkaar getrokken. De coach-avond voor de Jongste Jeugd is wel degelijk op 9 september. De coach-avond voor de Junioren is een week later, op 16 september. Voor beiden avonden wordt opnieuw een uitnodiging per mail verstuurd.

Nu we dat helder hebben: de coach-avond a.s. maandag, is er voor coaches, trainers en managers van 3-, 6- en 8-tallen. We praten u vanaf 20:00 uur bij over de stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. We hebben een serie praktische praktijktips voor en u maakt kennis met andere coaches. De TC en de lijnco's zijn vertegenwoordigd. Uiteraard kunt u ook terecht met al uw vragen.

Als u dit jaar voor het eerst een team (mede) onder uw hoede heeft, is deze avond min of meer onmisbaar. Maar ook als u al iets langer meeloopt, hopen we u te treffen. Ten eerste kunt u wellicht uw ervaringen overbrengen op de 'rookies'. Ten tweede praten we ook u zo aan het begin van het seizoen graag even helemaal bij. Bovendien is er een glaasje gezelligheid na afloop.

Maandag 9 september,
Inloop: vanaf 19:45 uur
Aanvang: 20:00 uur
Afsluiting: ca 21:30 uur


Hoofdsponsor

Instagram