DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding TC nieuws 1 - 9

Let op: aanpassingen trainingsschema

Vanaf morgen (maandag 2 september) beginnen de reguliere veldtrainingen weer voor alle teams. Het voorlopige schema werd al gepresenteerd. Daar zijn wat aanpassingen in doorgevoerd. Niet veel, maar check het toch even. Het  zal je gebeuren dat je een uur of een dag te vroeg of te laat komt opdagen :(

Op de eerste versie van het trainingsschema kwamen zoals verwacht reacties. Trainers die eerder of later wilden trainen, teams die liever niet op maandag op het veld staan en ga zo maar door. In veel gevallen hebben we die wensen passend en metend door kunnen voeren.

Is het schema dat nu in Lisa is ingevoerd in beton gegoten en definitief? Was het maar zo :). We hebben als club de luxe dat veel A- en B-junioren training geven. Die jeugdspelers hebben eigenlijk maar één nadeel: ze zitten nog op school. Zij krijgen komende dagen hun rooster. Zodoende kan het zijn dat er alsnog wat gepuzzeld moet worden. Als dat onvermijdelijk is, dan zal dat met het betreffende team overlegd worden.

Let wel even op: Lisa is niet altijd even vlot met  het verwerken van aanpassingen. Kan zo maar 24 uur duren. Check je trainingsschema dus nog even voordat je naar Bosstraat fietst.