DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding kleding commissie 21 - 8

Zaterdag 31 augustus ophalen bestelde nieuwe thuisshirts!


>> REMINDER: vanavond (wo 21 aug) klusavond op de club vanaf 19.00 uur en zaterdag 24 augustus vanaf 10.00 uur. 
Fijn als je kunt helpen! <<

Op zaterdag 31 augustus kunnen de nieuwe bestelde shirts opgehaald worden van 09:00 tot 16:00 uur. Om e.e.a. in goede banen te laten lopen is het als volgt ingedeeld: 

- Jongste Jeugd vóór 12:00 uur 
- overige jeugd en senioren na 13.00 uur. 

- Maak gebruik van de routing zoals aangegeven. Wij zullen in het clubhuis bij de bar staan en hebben een logistiek pad ingericht met een in- en uitgang voor een goede doorstroom.

- Betalen gaat via de PIN. 

- Ter plekke kun je nog rokjes, shorts, sokken, etc. bijkopen en ook Chamoise gripjes, bitjes, handschoenen, tac-tic files, emoij hockeyballen, sticktassen en trainingpakken.

- Voor de omruiling van de verkleurde rokjes wordt een aparte hoek ingericht.

- Shirtsponsor DEEP heeft een mooie actie en geeft alle leden een DENIMcheque t.w.v. €20 bij het ophalen van het thuisshirt.

- Op het miniveld organiseren we een Solo Demodag waar leden van MHC Soest sticks kunnen testen en worden geadviseerd met tevens een korting van 30% op de aanschafprijs.

Graag tot ziens op 31 augustus! 

Bij vragen of probleempjes kun je altijd mailen naar [email protected]

PS Degenen die NIET vooraf besteld hebben kunnen het thuisshirt NA 31 augustus bestellen via de webshop https://www.clubcolors.nl/club/mhc-soest/ en krijgen (indien voorradig) nog geleverd voor het eerste competitie weekend. Daarna zijn de shirts ook verkrijgbaar bij Sportze! in Baarn

Hoofdsponsor

Instagram