DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding jeugdnieuws 23 - 7

Nog niet aangemeld voor het D-KAMP 29-30 augustus? Geef je gauw op!

Hallo aankomende D-jeugd, 

Zoals ieder jaar vindt er in de zomervakantie een fantastisch kamp plaats, SPECIAAL VOOR JOU! Dit jaar vindt het kamp plaats van donderdag 29 augustus t/m vrijdag 30 augustus. NOTEER DEZE DATA DUS SNEL IN JE AGENDA!! 

Dit 2-daagse kamp zal vol zitten met leuke (hockey)activiteiten voor hockeyers die in het aankomend seizoen in de D-jeugd hockeyen. Het thema dit jaar is Disney :)) 

Op het D-kamp leer je je nieuwe teamgenoten binnen no-time kennen, dus het is extra leuk om met het hele team te komen. Maar ook zonder je gehele team, ben je van harte welkom!! 

Wat houdt dit hockeykamp in?

·         Twee dagen allerlei gezellige (hockey) activiteiten op MHC Soest.

·         We slapen in tenten op de club. Deze tenten dienen zelf meegenomen te worden. Het leukste is natuurlijk dat je regelt om samen met 1 of meerdere vriendje(s) of vriendinnetje(s) in een tent te slapen.

·         De tenten mogen vrijdag opgezet worden vanaf 10:00 uur en hier heb je een uurtje de tijd voor. Om 11.00 uur beginnen we met de activiteiten. Wat we precies gaan doen, is natuurlijk nog een verrassing.

·        Zaterdag beginnen we de dag met een mogelijkheid om te douchen en natuurlijk een lekker ontbijt. Hierna gaan we over op de warming-up en alle andere (hockey) activiteiten. Om 15.00 uur mag je weer opgehaald worden.

·         Voor de nacht is er ouderlijk toezicht die ’s nachts wakker blijft, zodat er altijd iemand is in tijden van nood.

Wanneer en hoe kun je je aanmelden voor dit kamp?

Je kunt je vanaf nu inschrijven tot uiterlijk 15 augustus. Dit kun je doen door het bijgevoegde inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar: [email protected]. Na je inschrijving, ontvang je een paklijst en verdere (betalings)informatie. Mocht je al eerder vragen hebben, dan kun je bovenstaand  mailadres gebruiken voor het stellen van eventuele vragen.

Wij hopen op veel enthousiasme en op een grote opkomst! 

Met vriendelijke groeten, 

Het Jeugdbestuur

 


Bijlage

Hoofdsponsor

Instagram