DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding jeugdnieuws 18 - 6

Succesvolle première Stick Together

De eerste editie van Stick Together is succesvol verlopen. Onder een heerlijk zomeravondzonnetje hadden de ouders van de MD-lijn gisteravond de primeur. Het was druk, de stemming was prima, er werden 'zaken gedaan' en iedereen was er van overtuigd dat dit een goed initiatief was.

Stick Toegether is een nieuw fenomeen op onze club. Aan de vooravond van het nieuwe seizoen gaan de ouders van de (nieuwe) teams een uurtje met elkaar aan tafel. Kop koffie er bij, kennismaken, regelen, taken verdelen en plannen maken voor het nieuwe seizoen.

Gisterenavond was zoals gezegd de eerste editie. Na de MD-lijn gingen achtereenvolgens de ouders van de meisjes en de jongens 8-tallen aan tafel. Behalve de ouders waren ook de meeste lijnco's, een aantal trainers en TC-leden aanwezig.

Vanavond: MC, MB en MA-lijn
Vanavond gaat Stick Together verder. Dan zijn is de meiden A, B en C aan de beurt, startend om respectievelijk 19:15, 20:15 en 21:15 uur. Ook dan ziet het programma er in grote lijnen als volgt uit:

• Korte uitleg over de lijn waarin uw kind speelt en doelstelling van de avond;
• Kennismaken met andere ouders;
• Kennismaken met TC en lijnco's;
• Aan tafel: verdeling van teamtaken;

Morgenavond: Jongens A tot en met D
Woensdagavond komt de jongenslijn aan bod. Met kleinere lijnen dan bij de meiden, is het programma dan iets compacter:

19:15 uur - JB en JA
20:15 uur - JC, JF en MF
21:15 uur - JD

Handig en dit jaar noodzaak...
Stick Together is nieuw maar dit seizoen ook zoe goed als onmisbaar. Er zit straks tussen de laatste dag van de (late!) zomervakantie maar een paar dagen tot het begin van de competitie. Nauwelijks tijd iets te regelen en afspraken te maken. Daarom doen we dat nu, zodat we straks met een vliegende start het nieuwe seizoen beginnen.Hoofdsponsor

Instagram