DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding ingekomen bericht 13 - 6

Het boek........! Een bericht van Sipko


Graag wil ik MHC Soest bedanken voor de afgelopen 3 seizoenen als trainer/coach van Dames 1.

Het leveren van een prestatie is met grote inzet van velen binnen onze familieclub tot stand gekomen en is ook aantoonbaar een bindende factor gebleken. Dat geeft energie en nieuwe mogelijkheden. Het was stimulerend om te zien dat het publiek ons buitengewoon goed heeft ondersteund, dat mini’s uit de jongste jeugd vaak een top zondag beleefden, dat Frans niet alleen goede lunches verzorgde maar ook dat hij de sfeer in het clubhuis op de trainingsavonden verhoogde, dat Heren 1 niet alleen gezelligheid bracht maar ook bijzondere ondersteuning bij (beker) wedstrijden, dat Maarten heel veel deed om goede scheidsrechters en faciliteiten te geven aan het team, dat diverse sponsors zoals Jumbo, Deelen makelaars, Jacco de Bruin fietsen en Renault dealer Stam (voor de rest zie de banner spandoek op veld 1 of op het Dames 1 Instagram account) en ook de ouders veel hebben mogelijk gemaakt. Ouders overigens als meest trouwe supporters met nagenoeg altijd aanwezig Tonny (ook bij trainingen), families Buxtorff, Gouw, Godding, Kersten, Marcussen, de Ruig afijn ik vergeet er vast één te benoemen, zoveel aandacht hebben wij gekregen.


Ook de Soester Courant (Peter Pos) met alle verslagen en later met de belangrijkste achtergrond verhalen waarbij recentelijk het afscheid van Lisette werd uitgelicht. Radio Eva uit Amersfoort en het Algemeen Dagblad (Arjan Klaver)met interviews en verslagen van onze bekerwedstrijden. Ook onze "stille” fans zoals Roel van Dooremaal via Facebook en oud leden zoals de "picknick tafel mannen” met o.a. Rinze Pronk. Altijd geïnteresseerd en een tevens een bemoedigend woord op de juiste momenten. Dank ook aan Ingrid van de Giessen (dieet ondersteuning) mijn managers Ashley en Carlijn en uiteraard de begaafde assistent trainers Vincent en Willem. Dankzij hen is het mogelijk gebleken op diverse wijze de dames te begeleiden en bleef het ook in het 3e seizoen leerzaam en uitdagend.


Tot slot dikke pluim voor de dames zelf inclusief allen die hebben meegedaan met speelsters uit de Jong Dames, A- en B jeugd met in het bijzonder afgelopen seizoen de steun van Noor, Roos, Rosan. Winterkampioen en Play-off en tevens kampioen 2e klasse zaal in het eerste seizoen, kampioen 3e klasse in het 2e seizoen en in de 2e klasse 4e in de eindstand en het beste team gebleken in de tweede seizoenshelft van na de winterstop. In 64 wedstrijden 48 keer gewonnen en met bijna 200 keer gescoord en nog geen 90 tegen een positief doelsaldo van ruim boven de 100.


Ik wens mijn waardig opvolger Robertjan en de nieuwe selectie buitengewoon veel succes toe evenals assistent trainer Diederik van Schie. Ik zal letterlijk en figuurlijk aan de zijlijn staan zowel als toeschouwer en tevens voor de video analyses en daarmee Dames 1 blijven ondersteunen. Het boek .........heeft een mooie plaats gekregen in mijn hart. Aan allen die hieraan een bijdrage hebben geleverd heel veel dank voor de individuele dankbetuigingen, anekdotes, wederzijdse leerzame momenten, het plezier en bovenal de warmte en het blijk geven van ware verbinding welke van jullie uitvoerige teksten en foto’s afstraalden. Zij hebben mij heel veel goed gedaan en een beter cadeau als afscheid had ik mij dan ook niet kunnen wensen.

Veel liefs en zet ‘m op komend seizoen,

Sipko