Nieuws afbeelding TC nieuws 29 - 5

Teamindeling, trainingen en ander TC-nieuws waar u op zit te wachten

Het seizoen loopt op z’n eind. De laatste trainingen, de laatste wedstrijden en daarna vol in de ijzers om het nieuwe seizoen voor te bereiden. Want seizoen ‘19/’20 begint meteen als de scholen weer beginnen. Hieronder in vogelvlucht waar u de komende weken rekening mee kunt/moet houden.

Trainingen Jongste Jeugd

De carrouseltrainingen voor de Jongste jeugd zijn alleen nog op dinsdag 28 en woensdag 29 mei. Donderdag is Hemelvaartsdag en is er geen training. De week van 3 tot en met 7 juni is er de Avond4Daagse. Die hele week wordt er door de Jongste Jeugd niet getraind.

Of de teamtrainingen doorgaan (Jongste Jeugd) hangt af van de ouders die de teamtraining verzorgen. Dat kan per team verschillen.

Slotdag Jongste Jeugd

De jaarlijkse, traditionele Slotdag voor de JJ is dit jaar op 15 juni. De coaches hebben hierover informatie ontvangen.

Trainingen D-jeugd

De meeste D-elftallen spelen in het weekend van 8/9 juni hun laatste wedstrijden. Ze trainen woensdag 29 mei voor het laatst. Daarna is het Hemelvaart en de week daarop Avond4Daagse. Er wordt dan door de D-jeugd niet getraind.

Trainingen C- jeugd

Ook de meeste C-elftallen spelen in het weekend van 8/9 juni hun laatste wedstrijden. Zij trainen de komende weken wel gewoon door. Met uitzondering van Hemelvaartsdag en de vrijdag daarna (30 en 31 mei). Na het laatste speelweekend stoppen ook deze teams met trainen.

Trainingen B- en A-jeugd

De meeste A- en B-teams zijn uitgespeeld. Er wordt door deze teams niet meer getraind.

Als je door wil trainen…

Als je als team wil blijven trainen dan kan dat in principe tot en met vrijdag 7 juni. Je kunt alleen trainen op je ‘eigen tijd’ en op ‘je eigen veld’.

Teamindelingen seizoen ‘19/’20

We streven er naar de teams uiterlijk 10 juni te publiceren.

NIEUW: ouderavonden

Op 17, 18 en 19 juni organiseren we ‘ouderavonden’ voor alle teams. Dat is een nieuw fenomeen binnen de club. In grote lijnen: van elk team worden de ouders uitgenodigd naar de Bosstraat te komen. Daar maken ze kennis met elkaar, praten we ze bij over seizoen ‘19/’20, verdelen we taken, zetten we de horloges gelijk en starten we meteen al met een goed gevoel het nieuwe seizoen. Hierover later meer.