DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding jongste jeugdnieuws 24 - 5

Bedankje voor trainers en coaches

Hallo allemaal ik ben Celine de groot uit de ME5 en wil even aan iedereen laten weten hoe leuk ik het afgelopen jaar heb gehad.

Ik hockey al van af de kabouters en heb altijd leuk gevonden om met vriendinnen en de trainers te mogen hockeyen op deze mooie club. Ook zit ik op dansen en dit vind ik ook heel erg leuk.

Afgelopen jaar hebben wij veel geleerd van de A-B trainers die elke week weer de carrousel training verzorgde en het programma van Carl en Robert Jan (de hooftrainers) vlekkeloos ons leerde. Ik wil jullie allemaal bedanken voor het leren van onze hockey skills. Ook op donderdag heb ik met mijn team getraind, op donderdag samen met de ME3 hebben wij veel gelachen en partijtjes gespeeld, daarom hebben wij de laatste donderdag training van het seizoen met zijn alle gebowld bij bowling Overhees en dat was super leuk(zie foto). Ik hoop volgend jaar weer zo’n leuke jaar te hebben en dat ik weer zo kan lachen.

Alle trainers en Coaches wil ik heel erg bedanken voor een super leuk seizoen en fijne vakantie allemaal ..

groetjes Celine

Hoofdsponsor

Instagram