Nieuws afbeelding TC nieuws 23 - 5

Gezocht: A- en B-junioren die clubtrainer willen worden

Voor volgend seizoen zijn we op zoek naar A- en B-junioren (meisjes én jongens) die het leuk vinden een of meerdere teams te trainen. Daar staat (hebben we dat meteen maar uit de weg) een ‘meer dan leuke’ vergoeding tegenover. Dit is - echt waar! - by far de allerleukste en sportiefste bijbaan van Soest en omgeving.

Dit seizoen liepen er voor het eerst ‘clubtrainers’ op de velden: bijna 40 A- en B-junioren die carrouseltrainingen draaiden en teamtrainingen verzorgden. Een aantal van hen moet hun zwarte clubtrainersjack aan de wilgen hangen. Daardoor is er ruimte voor ‘vers bloed’. Kortom: we zoeken opnieuw een aantal A- of B-junioren die clubtrainer willen worden.

In een notendop:
  • je kunt aangeven of je een team wil trainen of wil meedraaien in de carrouseltraining van de Jongste Jeugd
  • afhankelijk van het aanbod kan het zijn dat het meedraaien in een carrousel voorwaarde is om in aanmerking te komen voor een teamtraining
  • we bepalen in overleg hoe vaak en hoeveel uur je werkt
  • we proberen je ‘werktijden’ aan te laten sluiten op je eigen training
  • je gaat in principe een commitment aan voor een heel seizoen (!)
  • je hebt contact/overleg met de TC en de coaches/managers van de teams die je onder je hoede hebt
  • je voorbereidingstijd is nul voor de carrouseltraining en beperkt voor de teamtrainingen: de club reikt stof en oefeningen aan waar je meteen mee aan de slag kunt. Daarnaast is er natuurlijk voldoende ruimte voor je eigen ideeën en plannen.
  • je volgt (verplicht!) een aantal trainers-bijeenkomsten die de club organiseert
  • de TC zorgt voor begeleiders waar je op kunt terugvallen
  • als je daar interesse in hebt, is het halen van KNHB-diploma’s mogelijk (onder voorwaarden)
  • het is véél leuker dan ploeteren in een supermarkt en er staat een véél leukere financiële vergoeding tegenover

Ben je volgend seizoen minimaal B-junior en heb je in de gaten dat dit de allerleukste bijbaan is van Soest en omstreken? Stuur dan een mail naar [email protected]. We nemen vervolgens snel contact met je op.